Scannen, printen, bewerken en klaar.

Een buikbeeldje voor altijd tastbaar.

Boek je afspraak

Je kan boeken van zodra je zwanger bent, maar ik adviseer je om de afspraak te plannen tussen week 32 en 36 van je zwangerschap. Bij een zwangerschap van een meerling kan het meestal al vanaf 28 weken. Dan is je buik op z'n mooist en goed zichtbaar en voel jij je ook nog goed genoeg om hier te komen poseren.
Maar uiteraard kies jij volledig zelf wanneer je graag wil langskomen!

Welkom bij Bubbly

Tijdens je afspraak ontvang ik je graag bij Bubbly in Oudenaarde. Hier luister ik naar jouw wensen, bespreken we samen de materiaalopties, kleuren, formaten en prijzen. Ook leg ik de werkwijze uit en zoeken we samen naar een mooie pose.
Je mag rekenen op een uurtje zo hebben we ruim de tijd om alles te bespreken en vast te leggen.

We gaan scannen

Dan is het tijd om te scannen. Je neemt plaats in de juiste positie en we beginnen het scanproces. Dit duurt meestal niet langer dan 5 minuten waarbij je héél stil moet blijven staan.* Dan bekijken we samen de scan voor eventuele aanpassingen of retouches. Geen zorgen, dit is absoluut niet schadelijk voor jou of voor de baby.

*Voor het mooiste resultaat adviseer ik om de scan naakt te doen, maar voel je je hier toch niet comfortabel bij? Dan zoeken we een borstbedekkende pose of kan je huidkleurig, glad en naadloos ondergoed aandoen.

Je beeldje is klaar

Achteraf bewerk ik de scan en dan is het tijd om te printen. Eens het beeldje klaar is, bewerk ik het nog manueel na. Na 8 à 10 weken krijg je een mailtje als het klaar is, dan kan je het komen ophalen of ik stuur het naar je op.